betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
A kormányzat õszre ígérte az új otthonteremtési programot.
Forrás:portfolio.hu
Ötezer-ötszáz négyzetméteres átlagos bérelt területtel, három húszezer négyzetméter fölötti tranzakcióval és 19,1 százalékos üresedéssel, önmagához képest nagyon jól teljesített az ipari ingatlanpiac.
Forrás:ingatlanhirek.hu
A szocpol kiterjesztése, államilag támogatott forinthitel, áfacsökkentés, vagy legalábbis visszatérítés, eu-s támogatások bevonása, a növekedési hitelprogram kiterjesztése, bérlakásprogram sorjázik azon a palettán. A tartós növekedéshez viszont új otthont
Forrás:napi.hu
Az elmúlt öt év ingatlanpiaci válsága 17,2 százalékos áresést hozott országos átlagban.
Forrás:penzcentrum.hu
A pécsi önkormányzat tervei szerint még a nyáron megkezdõdhet a közbeszerzési eljárás a több mint két évtizede lakatlan, huszonöt emeletes magasház bontására – mondta Csizi Péter, a város fideszes alpolgármestere kedden.

Forrás:168 Óra Online
Megkezdték a Dóm felújítását Szegeden. Nemcsak belül újul meg az épület, a környékét is rendbe teszik, illetve átépítik. A szabadtéri játékokat a munka elvileg nem zavarja, mert a kivitelezõk alkalmazkodnak az elõadásokhoz.
Forrás:Délmagyarország
A katari uralkodócsaládé lett a volt Balettintézet, és szállodaként mûködhet majd az épület.
Forrás:MTI
Módosítanák a lakáscélú munkáltatói támogatás adómentességére vonatkozó feltételeket, az új szabályozás szerint nem csak hitelintézetek, hanem minden egyéb lakáscélú hitelt lehetne támogatni a cafeteria rendszeren belül.
Forrás:MTI
Változott a lakcímbejelentésre vonatkozó jogszabály.
Forrás:InfoRádió
A javuló ingatlanpiaci kilátásokra hivatkozva értékesíti a CIB Csoport Budapest egyik leglátványosabb ingatlanát, a Vérhalom utcai épületet, amely1971-1980 között SZOT üdülõként mûködött. Az értékesítésért a Cushman & Wakefield tanácsadó cég felel.
Forrás:CIB Csoport
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu