betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
Hitelfelvételkor sokan elsõsorban a kezdeti törlesztõrészletet figyelik, pedig egyre több bank nyújt hosszabb idõre fixálható törlesztõrészletû kölcsönt, igaz ezeknek jellemzõen magasabbak a költségeik.
Forrás:index.hu
A második negyedévben a jelzáloggal, 90 napon túli tartozással terhelt 114 781 lakóingatlanból 6320-at jelöltek ki a bankok kényszerértékesítésre.
Forrás:MTI
A 484 négyzetméter alapterületû lakást Hongkongban árulják és 62,7 millió fontot kérnek érte.
Forrás:Hír24
A kormányzat õszre ígérte az új otthonteremtési programot.
Forrás:portfolio.hu
Ötezer-ötszáz négyzetméteres átlagos bérelt területtel, három húszezer négyzetméter fölötti tranzakcióval és 19,1 százalékos üresedéssel, önmagához képest nagyon jól teljesített az ipari ingatlanpiac.
Forrás:ingatlanhirek.hu
A szocpol kiterjesztése, államilag támogatott forinthitel, áfacsökkentés, vagy legalábbis visszatérítés, eu-s támogatások bevonása, a növekedési hitelprogram kiterjesztése, bérlakásprogram sorjázik azon a palettán. A tartós növekedéshez viszont új otthont
Forrás:napi.hu
Az elmúlt öt év ingatlanpiaci válsága 17,2 százalékos áresést hozott országos átlagban.
Forrás:penzcentrum.hu
A pécsi önkormányzat tervei szerint még a nyáron megkezdõdhet a közbeszerzési eljárás a több mint két évtizede lakatlan, huszonöt emeletes magasház bontására – mondta Csizi Péter, a város fideszes alpolgármestere kedden.

Forrás:168 Óra Online
Megkezdték a Dóm felújítását Szegeden. Nemcsak belül újul meg az épület, a környékét is rendbe teszik, illetve átépítik. A szabadtéri játékokat a munka elvileg nem zavarja, mert a kivitelezõk alkalmazkodnak az elõadásokhoz.
Forrás:Délmagyarország
A katari uralkodócsaládé lett a volt Balettintézet, és szállodaként mûködhet majd az épület.
Forrás:MTI
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu