betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
A lakóépületek energiahatékonyságának növelését célzó komplex felújításokkal a legtöbb család szabadulhatna a számlák szorításából. A legtöbb esetben pedig még egy hitelfelvételen is érdemes lehet elgondolkodni a kívánt cél elérése érdekében.
Forrás:penzcentrum.hu
A Fõvárosi Blog új látványterveket tett közzé a Nagykörút egyik legelszomorítóbb állapotú közterületérõl, az évek óta megújulásért kiáltó Nyugati térrõl. Elvileg 2015-re várható a Skála elõtti terület átépítése, a képek tanulsága szerint egy élhetõ, zöld
Forrás:portfolio.hu
Ha lakásra szeretnénk költeni a hitelünkbõl, általában többféle kölcsönbõl választhatunk.
Forrás:penzcentrum.hu
Tényleg úgy néz ki, hogy élénkülõbe fordul az ingatlanpiac. Hiszen mi másért alakítottak volna új értékesítõ hálózatot, ráadásul olyanok, akik már régóta jelen vannak a szakmában, így pontosan érzékelik az ágazat konjunkturális változásait.

Forrás:portfolio.hu
Még ebben a hónapban megnyílnak az elsõ lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fûtéskorszerûsítést és külsõ nyílászárók cseréjét támogatják majd, összesen 2,7 milliárd forint értékben. Készül a panelprogram utóda is.
Forrás:napi.hu
A kormány által õszre tervezett lakásépítést ösztönzõ intézkedéseket megelõzendõ, saját javaslatcsomagot készített a Magyar Építõanyagipari és Építési Termék Szövetsége (MÉASZ) - jelentette be Vidor Gyõzõ, a szakmai szervezet elnöke kedden sajtótájékoztat
Forrás:profitline.hu
Nehéz elképzelni, milyen lenne, ha a budapesti belváros hasznos területe 40%-ával bõvülne, azaz például a Csepel-sziget északi csücske beépítésre kerülne luxuslakásokkal és irodaházakkal.
Forrás:portfolio.hu
Megkezdõdött a Józsefvárosi piac bontása. A munkálatokat végzõ cégeknek az híres-hírhedt Négy Tigris piac után maradt konténervárost kell eltakarítaniuk.
Forrás:penzcentrum.hu
Hitelfelvételkor sokan elsõsorban a kezdeti törlesztõrészletet figyelik, pedig egyre több bank nyújt hosszabb idõre fixálható törlesztõrészletû kölcsönt, igaz ezeknek jellemzõen magasabbak a költségeik.
Forrás:index.hu
A második negyedévben a jelzáloggal, 90 napon túli tartozással terhelt 114 781 lakóingatlanból 6320-at jelöltek ki a bankok kényszerértékesítésre.
Forrás:MTI
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu