betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
A jelek szerint a lakásbiztosítási verseny váltja a kgfb-versenyt: az átlagos díjak a Netrisk szerint az év elsõ 3 hónapjában 5 százalékkal csökkentek.
Forrás:PrivátBankár
Hat év után újra energiahatékonysági pályázatot írt ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Forrás:origo.hu
Megindult a növekedés a lakáshitelezésben.
Forrás:resourceinfo.hu
Az idei esztendõtõl alaposan megváltoztak a hitelhez jutás feltételei. A lakosság szigorúbb körülmények közepette juthat immár kölcsönhöz, a szabályozottabb környezet azonban kevesebb kockázatot jelenthet.
Forrás:tozsdeforum.hu
A Duna-parton történõ lakásvásárlás nem olcsó, a folyó közvetlen környezetében akár 20-25 százalékkal is többet kérhetnek el egy lakásért. A hatás azonban a folyó közvetlen közelségében érzékelhetõ igazán, távolodva nagyon gyorsan csökken.
Forrás:portfolio.hu
Helybenhagyta a másodfokon eljáró Gyõri Ítélõtábla szerdán a Tatabányai Törvényszéknek a pécsi magasház ügyében hozott elsõfokú ítéletét, amely szerint jogszerûtlen volt az épület értékesítése és vissza kell állítani az eredeti állapotot.
Forrás:portfolio.hu
Elkészült a nyáron tûzkárt szenvedett Andrássy úti palota védõ tetõszerkezete. Az ideiglenes építményt a helyszínen mutatták be újságíróknak.
Forrás:inforadio.hu
Újabb befektetési tranzakció zárult le a budapesti irodapiacon, az Óbuda Gate irodaház új tulajdonosa a Diófa Alapkezelõ által kezelt Torony Ingatlan Befektetési Alap. Az eladót a tranzakció során a Robertson Hungary (Alliance member of BNP Paribas Real E
Forrás:portfolio.hu
Sziklaszilárd pozícióban vannak az eladók, így kevés az alkulehetõség. A forgalom azonban ennek ellenére is megállíthatatlanul nõ az ingatlanpiacon a Balla Ingatlaniroda szerint. A vidék még nem gyógyult ki teljesen a válságból, de kényszerértékesítés nem
Forrás:privatbankar.hu
Van illetve készül az új szabályozás, de ennek hatása csak évek múltán lesz érezhetõ. Egy belvárosi ház tetõtér-beépítése amúgy is rengeteg buktatót rejt.
Forrás:napi.hu
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu