betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
A garázs és a parkolóhely lehet az idei év egyik slágere az ingatlanpiacon a befektetési célú vásárlók körében; egy jó vétellel ugyanis évi 7-8 százalékos hozam is elérhetõ.
Forrás:penzcentrum.hu
Pénteken lépett hatályba az a miniszteri rendelet, amely lehetõvé teszi, hogy a cégek 5 millió forintig adó- és járulékmentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, vagy lakásvásárlását.
Forrás:penzcentrum.hu
Tartósan lelassult a hazai társasházi és lakásszövetkezeti lakásállomány természetes megújulása az új építkezések számának alacsony szintre történt visszaesése és stagnálása miatt, miközben a meglévõ lakásoknak már mintegy fele vár felújításra.
Forrás:penzcentrum.hu
Háromévi folyamatos visszaesés után idén elõször várható növekedés az ingatlanfejlesztésben Magyarországon.
Forrás:ProfitLine
Már márciusban kihirdethetik az adómentes munkáltatói lakáscélú támogatás folyósításáról szóló nemzetgazdasági miniszteri rendeletet, ezzel a munkáltatók megkezdhetik a munkavállalók lakáscélú hiteleihez cafeteria elemként nyújtott támogatás utalását.
Forrás:mfor.hu
Új epizódja következhet a miskolci fészekrakó-teleregénynek. Az önkormányzat legújabb ötlete szerint friss diplomás fiatalokat költöztetnének az Avas lakótelepre.
Forrás:penzcentrum.hu
Világszínvonalú múzeumi negyedet szeretnének létrehozni a Városligetben, ezért írtak ki nemzetközi tervpályázatot - hangsúlyozta a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa. Baán László Európa legnagyobb múzeumi fejlesztésének nevezte a 75 milliárd forint
Forrás:inforadio.hu
A fiatalok otthonteremtési támogatása címén márciustól a lakásépítési (-vásárlási) kedvezmény - közhasznú nevén a szocpol támogatás - felét kaphatják azok a legalább egy gyermeket nevelõ 35 év alatti fiatal házasok, élettársak vagy egyedülállók, akik hasz
Forrás:MTI
2013-ban 7293 új lakás épült az országban, 31 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban.
Forrás:Napi Gazdaság
A jövõ héten már meglesz a kivitelezõ, aki lebontja majd a Margit körúti egykori ipari minisztérium épületét - írta a Magyar Nemzet.
Forrás:napi.hu
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu