betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
A Duna-parton történõ lakásvásárlás nem olcsó, a folyó közvetlen környezetében akár 20-25 százalékkal is többet kérhetnek el egy lakásért. A hatás azonban a folyó közvetlen közelségében érzékelhetõ igazán, távolodva nagyon gyorsan csökken.
Forrás:portfolio.hu
Helybenhagyta a másodfokon eljáró Gyõri Ítélõtábla szerdán a Tatabányai Törvényszéknek a pécsi magasház ügyében hozott elsõfokú ítéletét, amely szerint jogszerûtlen volt az épület értékesítése és vissza kell állítani az eredeti állapotot.
Forrás:portfolio.hu
Elkészült a nyáron tûzkárt szenvedett Andrássy úti palota védõ tetõszerkezete. Az ideiglenes építményt a helyszínen mutatták be újságíróknak.
Forrás:inforadio.hu
Újabb befektetési tranzakció zárult le a budapesti irodapiacon, az Óbuda Gate irodaház új tulajdonosa a Diófa Alapkezelõ által kezelt Torony Ingatlan Befektetési Alap. Az eladót a tranzakció során a Robertson Hungary (Alliance member of BNP Paribas Real E
Forrás:portfolio.hu
Sziklaszilárd pozícióban vannak az eladók, így kevés az alkulehetõség. A forgalom azonban ennek ellenére is megállíthatatlanul nõ az ingatlanpiacon a Balla Ingatlaniroda szerint. A vidék még nem gyógyult ki teljesen a válságból, de kényszerértékesítés nem
Forrás:privatbankar.hu
Van illetve készül az új szabályozás, de ennek hatása csak évek múltán lesz érezhetõ. Egy belvárosi ház tetõtér-beépítése amúgy is rengeteg buktatót rejt.
Forrás:napi.hu
Bár ha ezt azoktól kérdeznénk meg, akik havonta több tízezer forintos lakbért fizetnek, biztos nem gondolnák így, de Magyarországon (abszolút értéken) elképesztõen olcsó a lakhatás.
Forrás:portfolio.hu
Míg a londoni West End változatlanul a világ legdrágább irodapiaca, Ázsia továbbra is domináns a piac felsõ árkategóriájában.
Forrás:portfolio.hu
Bár irodafejlesztési dömpingrõl továbbra sem beszélhetünk, több tízezer négyzetméterrel bõvült az elõzõ évben a budapesti irodaállomány
Forrás:portfolio.hu
A rubel esése elõl menekülve egyre több dúsgazdag orosz dönt úgy, hogy Nyugat-Európa és az Egyesült Államok nagyvárosaiban vásárol luxusingatlant. Londonban nem ritka, hogy valaki tízmilliárd forintnak megfelelõ fontnyi összeget költ ingatlanbefektetésekr
Forrás:portfolio.hu
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu