betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
Lakást kiadni legálisan, szabályos szerzõdést kötve érdemes. Az adózási szabályok nem bonyolultak, de van bennünk egy pár buktató, amelyet érdemes elkerülni.
Forrás:napi.hu
Akár milliókat is szerezhetünk az államtól, ha ügyesen élünk a támogatásokkal - az OTP egy hétköznapi példán mutatja be, hogyan.
Forrás:privatbankar.hu
Egyelõre a fejlesztõknek nem éri meg lakást építeni, ezért nem látszik a javulás az átadott lakások számában Magyarországon a lakáspiaci fellendülés ellenére.
Forrás:portfolio.hu
Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amely meghatározza a méltányolható lakásigényt - ami ahhoz szükséges, hogy az adós a lakásban maradhasson -, valamint hogy mekkora lakásbérleti vagy lakáshasználati díjat lehet figyelembe venni az adóssá
Forrás:InfoRádió/MTI
Padlóig nyomták a gázpedált a lakáspiacon, bizonyos területeken már a kapaszkodóért nyúlnak a vevõk és a bérlõk is.
Forrás:penzcentrum.hu
Idén már negyedszer becsült a Duna House 12 ezer fölötti ingatlan adás-vételi darabszámot egy hónapra vetítve
Forrás:tõzsdefórum.hu
Júliusban rekordszámú, 12 ezer 355 ingatlan cserélt gazdát Magyarországon - írja keddi számában a Napi Gazdaság a Duna House adataira hivatkozva.
Forrás:MTI
Az új otthonteremtési támogatás keretösszegének bõvítését, és a hozzáférés kiterjesztésének lehetõségét vizsgálja a kormány - írja a Napi Gazdaság.
Forrás:Napi Gazdaság
A lakáskeresõk gyakran találkozhatnak átveréses ingatlanhirdetésekkel, és a hirdetési portálok üzemeltetõi is napi szinten kapnak üzeneteket, amelyekben hibás hirdetéseket, nem létezõ lakásokat jelentenek.
Forrás:metropol.hu
A fõvárosi közgyûlés ma döntött arról, hogy felszámoltatják a Rác fürdõt és hotelt mûködtetõ cégeket, ráadásul úgy, hogy kezdeményezik azok stratégiailag kiemeltté nyilvánítását. A fõváros megvenné a felújított fürdõt és a hotelt is. Ez „logikus lépés”, á
Forrás:napi.hu
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu