betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
Még ebben a hónapban megnyílnak az elsõ lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fûtéskorszerûsítést és külsõ nyílászárók cseréjét támogatják majd, összesen 2,7 milliárd forint értékben. Készül a panelprogram utóda is.
Forrás:napi.hu
A kormány által õszre tervezett lakásépítést ösztönzõ intézkedéseket megelõzendõ, saját javaslatcsomagot készített a Magyar Építõanyagipari és Építési Termék Szövetsége (MÉASZ) - jelentette be Vidor Gyõzõ, a szakmai szervezet elnöke kedden sajtótájékoztat
Forrás:profitline.hu
Nehéz elképzelni, milyen lenne, ha a budapesti belváros hasznos területe 40%-ával bõvülne, azaz például a Csepel-sziget északi csücske beépítésre kerülne luxuslakásokkal és irodaházakkal.
Forrás:portfolio.hu
Megkezdõdött a Józsefvárosi piac bontása. A munkálatokat végzõ cégeknek az híres-hírhedt Négy Tigris piac után maradt konténervárost kell eltakarítaniuk.
Forrás:penzcentrum.hu
Hitelfelvételkor sokan elsõsorban a kezdeti törlesztõrészletet figyelik, pedig egyre több bank nyújt hosszabb idõre fixálható törlesztõrészletû kölcsönt, igaz ezeknek jellemzõen magasabbak a költségeik.
Forrás:index.hu
A második negyedévben a jelzáloggal, 90 napon túli tartozással terhelt 114 781 lakóingatlanból 6320-at jelöltek ki a bankok kényszerértékesítésre.
Forrás:MTI
A 484 négyzetméter alapterületû lakást Hongkongban árulják és 62,7 millió fontot kérnek érte.
Forrás:Hír24
A kormányzat õszre ígérte az új otthonteremtési programot.
Forrás:portfolio.hu
Ötezer-ötszáz négyzetméteres átlagos bérelt területtel, három húszezer négyzetméter fölötti tranzakcióval és 19,1 százalékos üresedéssel, önmagához képest nagyon jól teljesített az ipari ingatlanpiac.
Forrás:ingatlanhirek.hu
A szocpol kiterjesztése, államilag támogatott forinthitel, áfacsökkentés, vagy legalábbis visszatérítés, eu-s támogatások bevonása, a növekedési hitelprogram kiterjesztése, bérlakásprogram sorjázik azon a palettán. A tartós növekedéshez viszont új otthont
Forrás:napi.hu
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu