betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
Bár ha ezt azoktól kérdeznénk meg, akik havonta több tízezer forintos lakbért fizetnek, biztos nem gondolnák így, de Magyarországon (abszolút értéken) elképesztõen olcsó a lakhatás.
Forrás:portfolio.hu
Míg a londoni West End változatlanul a világ legdrágább irodapiaca, Ázsia továbbra is domináns a piac felsõ árkategóriájában.
Forrás:portfolio.hu
Bár irodafejlesztési dömpingrõl továbbra sem beszélhetünk, több tízezer négyzetméterrel bõvült az elõzõ évben a budapesti irodaállomány
Forrás:portfolio.hu
A rubel esése elõl menekülve egyre több dúsgazdag orosz dönt úgy, hogy Nyugat-Európa és az Egyesült Államok nagyvárosaiban vásárol luxusingatlant. Londonban nem ritka, hogy valaki tízmilliárd forintnak megfelelõ fontnyi összeget költ ingatlanbefektetésekr
Forrás:portfolio.hu
Egyértelmû összefüggés van a lakótelepi lakások ára és válságállósága szerint, mutatta ki az OTP Jelzálogbank.
Forrás:mfor.hu
Jövõ évben változhatnak a szocpol feltételei, az egy gyerekesek is kaphatnak támogatást, de megszorítások is várhatóak, lesznek olyan környékek, ahol szinte biztos, hogy nem fogunk tudni lakást venni.
Forrás:penzcentrum.hu
Tíz év alatt 478 ezerre nõtt a nem lakott lakások száma.
Forrás:hir24.hu
Az országos lakóingatlan-áresést valamivel meghaladó mértékben, hozzávetõleg 18 százalékkal csökkent az eladott lakótelepi lakások átlagára Magyarországon 2008 óta.
Forrás:profitline.hu
Az év elsõ kilenc hónapjában 27 százalékkal több új lakás épült, mint egy évvel korábban, a kiadott lakásépítési engedélyek száma 30 százalékkal haladta meg a tavaly elsõ három negyedévit - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal.
Forrás:KSH
Idén csupa pozitív adat érkezik az ingatlanpiacról, így 2014 a válságot követõ legjobb év lehet. Még úgy is, hogy közben van egy komoly hátráltató tényezõ, mégpedig a devizahiteleseket érintõ mentõcsomag - derül ki a Duna House elemzésébõl.
Forrás:portfolio.hu
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu