betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
Az Otthon Melege Program keretében Százötven milliárd forintnyi összegre pályázhatnak idén tavasszal a korszerûtlen családi házakban élõk.
Forrás:METROPOL
2013 decembere óta folyamatosan nõttek az elõzõ év azonos idõszakához képest a magyar ingatlanpiac tranzakciói. Ez a 24 hónapos tendencia most januárban megtört.
Forrás:mfor.hu
A legnagyobb lakossági bankok már megkezdték a felkészülést az új családi otthonteremtési kedvezmény (csok) és az ahhoz kapcsolódó kamattámogatott hitelek folyósításához, és azt ígérik, hamarosan be is tudják majd fogadni az igényeket
Forrás:MTI
A kormány várhatóan még a héten dönt arról, hogy a lakásépítéseket terhelõ általános forgalmi adó (áfa) a jelenlegi 27 százaléknál alacsonyabb legyen – mondta Lenner Áron Márk, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelõs helyettes államtitkára a
Forrás:lokal.hu
Befejezõdött az Otthon Melege Program 2015 februárjában meghirdetett, a társasházak, lakásszövetkezetek komplex energetikai felújítását támogató alprogramjára beérkezett közel 500 pályázat feldolgozása.
Forrás:penzcentrum.hu
Eddig már több ezren jutottak könnyebben lakáshoz a CSOK-nak köszönhetõen, azonban nem mindenkinek jelent akkora segítséget a támogatás, mint azt elsõre gondolnánk. A vidéki házvásárlók viszont sokszor a teljes vételárat kifizethetik a kedvezménybõl, így
Forrás:penzcentrum.hu
Lakást kiadni legálisan, szabályos szerzõdést kötve érdemes. Az adózási szabályok nem bonyolultak, de van bennünk egy pár buktató, amelyet érdemes elkerülni.
Forrás:napi.hu
Akár milliókat is szerezhetünk az államtól, ha ügyesen élünk a támogatásokkal - az OTP egy hétköznapi példán mutatja be, hogyan.
Forrás:privatbankar.hu
Egyelõre a fejlesztõknek nem éri meg lakást építeni, ezért nem látszik a javulás az átadott lakások számában Magyarországon a lakáspiaci fellendülés ellenére.
Forrás:portfolio.hu
Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amely meghatározza a méltányolható lakásigényt - ami ahhoz szükséges, hogy az adós a lakásban maradhasson -, valamint hogy mekkora lakásbérleti vagy lakáshasználati díjat lehet figyelembe venni az adóssá
Forrás:InfoRádió/MTI
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu