betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlanpiaci hírek

betöltés
Keresés: 
Egyértelmû összefüggés van a lakótelepi lakások ára és válságállósága szerint, mutatta ki az OTP Jelzálogbank.
Forrás:mfor.hu
Jövõ évben változhatnak a szocpol feltételei, az egy gyerekesek is kaphatnak támogatást, de megszorítások is várhatóak, lesznek olyan környékek, ahol szinte biztos, hogy nem fogunk tudni lakást venni.
Forrás:penzcentrum.hu
Tíz év alatt 478 ezerre nõtt a nem lakott lakások száma.
Forrás:hir24.hu
Az országos lakóingatlan-áresést valamivel meghaladó mértékben, hozzávetõleg 18 százalékkal csökkent az eladott lakótelepi lakások átlagára Magyarországon 2008 óta.
Forrás:profitline.hu
Az év elsõ kilenc hónapjában 27 százalékkal több új lakás épült, mint egy évvel korábban, a kiadott lakásépítési engedélyek száma 30 százalékkal haladta meg a tavaly elsõ három negyedévit - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal.
Forrás:KSH
Idén csupa pozitív adat érkezik az ingatlanpiacról, így 2014 a válságot követõ legjobb év lehet. Még úgy is, hogy közben van egy komoly hátráltató tényezõ, mégpedig a devizahiteleseket érintõ mentõcsomag - derül ki a Duna House elemzésébõl.
Forrás:portfolio.hu
A lakóépületek energiahatékonyságának növelését célzó komplex felújításokkal a legtöbb család szabadulhatna a számlák szorításából. A legtöbb esetben pedig még egy hitelfelvételen is érdemes lehet elgondolkodni a kívánt cél elérése érdekében.
Forrás:penzcentrum.hu
A Fõvárosi Blog új látványterveket tett közzé a Nagykörút egyik legelszomorítóbb állapotú közterületérõl, az évek óta megújulásért kiáltó Nyugati térrõl. Elvileg 2015-re várható a Skála elõtti terület átépítése, a képek tanulsága szerint egy élhetõ, zöld
Forrás:portfolio.hu
Ha lakásra szeretnénk költeni a hitelünkbõl, általában többféle kölcsönbõl választhatunk.
Forrás:penzcentrum.hu
Tényleg úgy néz ki, hogy élénkülõbe fordul az ingatlanpiac. Hiszen mi másért alakítottak volna új értékesítõ hálózatot, ráadásul olyanok, akik már régóta jelen vannak a szakmában, így pontosan érzékelik az ágazat konjunkturális változásait.

Forrás:portfolio.hu
www.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu