betöltés
Az oldal frissítése folyamatban...

Ingatlankalauz hirdetési feltételek

Az Ingatlankalauz oldalon ingatlanközvetítők hirdetései jelennek meg. Ingatlan hirdetések feladásához az Ingatlannyilvántartás program valamelyik verziójával kell rendelkeznie.
Magánszemélyek hirdetési lehetőségeiről a Magánszemélyek menüpontban olvashat.

Ingatlannyilvántartás Alap változat (3.300 Ft / hó) esetén a maximálisan feltölthető ingatlanok száma 50.
Ingatlannyilvántartás Adminisztrátor változat (4.600 Ft / hó) esetén tetszőleges mennyiségi csomag választható.
Az Ingatlannyilvántartás Alap és Adminisztrátori program professzionális ingatlanközvetítő program, melynek segítségével belső irodai nyilvántartását tudja vezetni.

Az Ingatlankalauz oldalra a hirdetéseket 50 darabos csomagokban rendelheti meg.
CsomagNettó ár havonta
50 ingatlanig 2.500 Ft / hó
100 ingatlanig5.000 Ft / hó
150 ingatlanig 7.000 Ft / hó
200 ingatlanig9.000 Ft / hó

Minden további 50 ingatlan 2.000 Ft-ba kerül havonta.
(Az árak ÁFA nélkül kerültek megadásra.)

Mitől új az Ingatlankalauz szolgáltatása a többi ingatlanhirdető oldal között?

Az Ingatlankalauz hirdetési csomagjainak bevételét 80%-ban az üzemeltetők folyamatosan az oldal reklámozására költik ellenőrizhető és szabályozható módon. Az oldal hirdetésére szánt összeget a Google Adwords kampányában használják fel. Ezzel a megoldással az oldalon hirdetők a hirdetésre szánt összegeik nagyobb részével közvetlenül azt a felületet hirdetik, ahol megjelennek ingatlanjaik, tehát saját ingatlanjaikat hirdetik. Az Ingatlankalauz oldallal olyan felületet szeretnénk az ingatlan szakmának kínálni, ahol áttételesen ugyan, de közvetlenül kihasználhatják a Google Adwords kampányának lehetőségeit.

Mikor indul az oldal, és milyen kezdeti kedvezmények vannak?

Az oldal reklámkampánya 2011 május elején indul, melyet az első 3 hónapban részben mi finanszírozunk. Jelenlegi partnereink ingyenesen használhatják az oldalt darabszám korlátozás nélkül május végéig. Júniusban 100, júliusban 50 ingatlant hirdethetnek ingyenesen. Érdemes már az elején csatlakozni a rendszerhez, hiszen így az általunk finanszírozott időszakban, ingyenesen tesztelheti az oldal szolgáltatásait. Terveink szerint a kezdeti 3 hónap szolgál az oldal bevezetésére. Ez alatt döntőn társaságunk fedezi a szükséges hirdetések összegét.

Vannak mennyiségi kedveznények?

Mennyiségi kedvezményeket az oldal hirdetési stratégiája miatt nem tudunk nyújtani. Mivel a hirdetésekre befizetett összegek 80%-ban az oldal, tehát a rajta szereplő ingatlanok hirdetésére megy el, aránytalan lenne a teherviselés a mennyiségi kedvezményekkel. Ha valaki 10 egységnyi ingatlant hirdethetne 5 egység áráért, akkor ő kevésbé járulna hozzá a közös hirdetésekhez, miközben több ingatlana élvezné az előnyöket. Ez nem célunk. Azt szeretnénk, ha az oldal hirdetési közössége egyformán venné ki részét a terhekből, és egyformán részesülne az előnyőkből.

Mitől tudja az oldal ilyen olcsón nyújtani szolgáltatásait? Nem megy ez a hatékonyság rovására?

Egy hirdetési oldal működtetéséhez több dologra van szükség, melyeket a semmiből előteremteni pénzbe kerül. Mi viszont szinte minden szükséges elemmel rendelkezünk.
 • Rendelkezni kell egy hirdetés adminisztráló rendszerrel, de nem árt az sem , ha ez egy teljes back office rendszer. Ezt az Ingatlannyilvántartás program biztosítja.
 • Szükséges Google optimalizálási ismeret, és folyamatos programozói háttér. Ezt az Origoingatlan és az Ingatlannyilvántartás programozói csapat megoldja.
 • Az induláshoz több iroda csatlakozása kell megfelelő mennyiségű ajánlattal. Ez szintén megoldott az Ingatlannyilvántartás jelenlegi partnereivel.
 • Gondoskodni kell az adminisztrációról, tehát valakinek ki kell állítania a számlákat, foglalkozni a könyveléssel. Társaságunk számára ez sem jelent további terhet.

Fentiek miatt tudjuk az önök befizetésének 80%-át az önök hirdetéseire fordítani. Az oldal olcsóságának és sikerének ez a titka.

Milyen ingatlanok hirdethetők az Ingatlankalauz oldalon?

Az oldalon hirdethető minden ingatlan kategória, amit az Ingatlannyilvántartás program ismer.
 • Használt lakóingatlan
 • Új építésű lakóingatlan
 • Építési telek
 • Iroda, irodaházban
 • Ipari ingatlan
 • Kereskedelmi ingatlan
 • Mezőgazdasági földterület
 • Üdülő ingatlan
 • Egyéb ingatlan
 • Telek
 • Önálló iroda
 • Mezőgazdasági állattartó
 • Garázs


Az oldalt üzemelteti

DUNAHOLDING Informatikai Stúdió Kft.
1083 Budapest, Füvészkert u. 8.
Tel.: +36(1)477-9700
Fax.: +36(1)477-9701
E-mail: info@dis.huwww.ingatlanfoglalo.hu www.lakastipp.hu

origoingatlan.hu
OriGo Ingatlan

www.ingatlankalauz.hu